Produkter

Pointech arbejder hele tiden på at udvide porteføljen af produkter med nye og bedre produkter. Her kan du læse lidt om vores eksisterende/nuværende produkter.


PBG - Pointech Blanket Generator

PBG er en webbaseret løsning, som genererer digitale blanketter med en simpel flow-motor, hvilket muliggør nem integration mellem systemer.

Med produktet Pointech Blanket Generator (PBG) tilbyder Pointech en webbaseret løsning til digitalisering af indberetninger samt integration mellem systemer.

Idet Pointech Blanket Generator er bygget op omkring en Service Orienteret Arkitektur (SOA), sikrer det, at løsningen lever op til de offentliges behov for fleksibilitet, brugervenlighed, nem integration og understøttelse af åbne standarder. Løsningen muliggør at myndighedernes digitale ndberetningssystemer succesfuldt kan integreres til de fællesoffentlige portaler såsom www.virk.dk og www.borger.dk.

Konkurrencestyrelsens ForsyningsData Online, Energitilsynets EnergiData Online samt Forbrugerstyrelsen gamle klagetjek benytter som kerne PBG.

FDOV EDO_startpage

En demo af produktet vil snart være tilgængelig.


PAI - Pointech Autentifikation Implementering

PAI Login er baseret på OpenOCES og benytter den nyeste applet og de nyeste standarder anbefalet af IT- og Telestyrelsen. Således behøver man ikke at bekymre sig om kompatibiliteten i fremtiden. PAI Login er en uafhængig løsning, som kunden har på sit eget produktionsmiljø, hvilket betyder en nemmere og hurtigere implementering. PAI Login kan nemt integreres med kundens eksisterende løsninger via et simpelt og overskueligt interface.

PAI Login er i fronten med brugen af DanId´s signatur framework og samtidigt så fleksibelt at den kan tilpasses for de som stadig bruger TDC signeret applet. PAI Login kan integreres med SingleSignOn (SSO) og Saml, og der ydes support og vejledning til brug og onsite hjælp med installation.

Økonomistyrelsens ABT-fond har benyttet PAI- login til deres ansøgningsskema.

ABT_PAILogin

En demo af produktet vil snart være tilgængelig.


CVR agent v.3

Pointechs CVR agent v.3 er et client program der specielt henvender sig til kunder med licens til CVR-Online. CVR-Online er en webservice, der giver mulighed for at tilgå Det Centrale Virksomhedsregisters database døgnet rundt. Med Pointechs CVR agent har brugerne af CVR-Online det nødvendige værktøj for at tilgå CVR-Onlines webservice. Brugeren er derfor sikret muligheden for direkte opslag på cvr.dk. Dette enkle og meget funktionelle program leveres som en tilpasset udgave efter kundens behov og ønsker.

Forbrugerstyrelsen benytter Pointechs CVR Agent og fornylig har de fået den opgraderet til CVR Agent v.3.

En demo af produktet vil snart være tilgængelig.

Opdateret: fredag den 03. september 2010