Ydelser

I Pointech ser vi det som vores fornemmeste opgave at levere professionelle og værdiskabende løsninger til vores kunder.

Vi leverer primært løsninger til det offentlige, hvor vi aktivt følger udviklingen indenfor de statslige krav til standardisering, og vi har derfor stor viden og erfaring med disse.

Pointech var en af de første i Danmark til at foretage integration med digital signatur med virk.dk (Energidata Online for Energistyrelsen i 2004). Vi har specialiseret os i løsninger indenfor blanket- og flowsystemer med fokus på indberetningsløsninger og integrationsprocesser med digital signatur.

Vi har mere end 10 års erfaring med leverancer af professionelle it-løsninger til det offentlige og er blandt de førende inden for digitale indberetningsløsninger.

Vi påtager os kun opgaver, hvor vi med garanti kan levere et slutresultat som er i overensstemmelse med vore kunders krav og forventninger. Som faglige specialister har vores kunder tillid til, at vi leverer indenfor de aftalte tidsfrister og budgetter. En forståelse for kundens behov gør vores løsninger og services målrettede og præcise.

Vi fokuserer på at levere professionelle og værdiskabende løsninger inden for følgende kerneområder:

  • Systemintegration - I Pointech har vi udviklet vores egen procedure for integrationsprocesser. Dette framework har sikret os utallige succesfulde systemintegrationer til økonomisystemer og dokumentstyringssystemer indenfor det offentlige. læs mere herom i vores Cases.
  • Software og systemudvikling - Pointech leverer software og systemudvikling indenfor elektroniske blanketløsninger, digital signatur og systemintegration. Vi tilbyder totalløsninger samt rollen som "troubleshooter".
  • Digital Signatur - Indenfor Digital Signatur tilbyder Pointech løsninger til håndtering af login og signering (autentifikation) med Digital Signatur og rettighedsstyring (autorisation). Vi implementerer stand alone løsninger (se vores produkt PAI og casen hos økonomistyrelsens ABT-fond) men også integrationsløsninger med de fælles offentlige portaler virk.dk og borger.dk.
  • Digitale Blanketløsninger - Vores blanketløsninger er baseret på Blanket Generator (PBG), læs mere herom her.
Opdateret: tirsdag den 12. oktober 2010