Digital Signatur login løsning til ABT-fonden hos Økonomistyrelsen

ABT_PAILogin

Baggrund
ABT-fonden administrerer midler til medfinansiering af investeringer i ny arbejdskraftbesparende teknologi og nye arbejds- og organisationsformer. Ansøgningen til disse midler foregår online på ABT-fondens hjemmeside og dertil havde ABT-fonden behov for en digital signatur login løsning.

Pointech blev tilknyttet projektet som projektledende part samt som specialist indenfor systemintegration.

Fremgangsmåde
ABT-fonden havde et behov for en loginløsning som kunne implementeres hurtigt. Pointech tilbød en løsning baseret på Pointechs Authentication Implementation (PAI) modul.

Denne innovative funktion stiller et loginvindue til rådighed som kaldes fra ansøgningssystemet og som returnerer signatur metadata til samme interface. Signaturmetadata er den information, som brugeren har på sit medarbejdercertifikat. Pointechs loginløsning blev herefter integreret med et tredjeparts ansøgningssystem. De udfordringer der kan opstå ved integrationsprocesser, hvor samspillet mellem systemer og andre aktører er essentielt, elimineres ved brug af Pointechs procedure for integration.

Endeligt resultat
Med Pointechs digitale signatur login løsning fik ABT-fonden leveret en loginløsning til deres ansøgningssystem som levede op til ABT-fondens krav om funktionalitet og hurtig implementering. Derudover blev der indgået en serviceaftale om vedligeholdelse af løsningen. Pointech viste her evnen til hurtigt at få overblik over kundens behov og sikre en hurtig leveringstid.

Opdateret: torsdag den 08. juli 2010